Retreats for mænd

 

Autenticitet – Indre helhed – Integritet

Gå til kernen af dig selv, stå i dit center og lev efter dine værdier.

Søger du mere nærvær og balance, indre ro og integritet, autenticitet, retning og helhed i dit liv?

Så tilmeld dig et retreat og stil skarpt på den du er og på det væsentligste i dit liv i samspil med andre dedikerede mænd.

 • Den 11 -12. maj 2024. (Kun for tidligere deltagere).
 • Den 24 – 26. maj 2024. (Åbent for alle). Early-bird.

Tilmeldingsfrist den 1. april 2024 eller så længe pladser haves.

 

 

Det er ikke et krav at du skal være leder for at kunne deltage på retreats.

 

Om disse retreats:

Tre intensive dage for dig som vil arbejde dedikeret og intensivt med dig selv, og vil til kernen af dit indre autentiske lederskab.

Vi har arbejdet med personligt lederskab i 30 år og tilbyder dig med vores store erfaring, en unik mulighed for at tjekke ind med dig selv, dine værdier, dit autentiske ståsted og din retning i livet.

Overvejer du at deltage i Ledercirklens forløb med fokus på indre lederskab, vil et 3-dages retreat hjælpe dig med din afklaring.


Læs deltager udtalelser nederst på siden.

 

 

 

Indhold:

Øvelser – oplæg –  refleksion – træning – stilhed

I et trygt, kraftfuldt og dybt inspirerende fællesskab af ligesindede mænd, udvikler vi vores personlige lederskab og arbejder med emner som;

 • Nærvær & meditation
 • Stilhed & natur
 • Psykologi & filosofi
 • Mytologi & spiritualitet
 • Bevidsthed & mental styrke
 • Helhed & balance,
 • Klarhed og kommunikation
 • Kærlighed og relationer
 • Selvberoelse og selvindsigt.
 • Autenticitet & integritet,
 • Værdier & retning i livet
 • Væren & meningsfuldhed.

 

 

Datoer & tider:

 • Den 11 -12. maj 2024. (Kun for tidligere deltagere).
  Lørdag kl. 10:00 – søndag kl. 14:00.
 • Den 24 – 26. maj 2024. (Åbent for alle).
  Fredag kl. 17:00 – søndag kl. 14:30.

 


Priser:

3-dages retreat:

Early-bird kr. 1.000,- fratrækkes nedenstående priser.

Kr. 6.500,- for private betalere.
Kr. 8.000,- + moms for fradragsberettigede.
Inklusiv fuld forplejning og overnatning i eneværelse.

Kr. 700,- fratrækkes ovenstående priser ved overnatning i telt, delt dobbeltværelse eller på sovesal.


2-dages retreat:

Kr. 5.000,- for private betalere.
Kr. 6.500,- + moms enkeltmandsfirmaer.
Kr. 8.000,- + moms større virksomheder.

Inklusiv fuld forplejning og overnatning i telt, sovesal eller dobbeltværelse.


Tilmelding & kontakt:

hj@heinrichjohansen.dk

Ved tilmelding oplyses:

– Fulde navn, adresse og tlf.nr.
– Evt, firmanavn, adresse og tlf.nr.
– Om du er privat betaler eller fradragsberettiget igennem eget firma eller arbejdsgiver.
– Om du ønsker overnatning i eneværelse, delt dobbeltværelse, eget telt eller sovesal.
– Hvordan du har fundet frem til retræten (Facebook, anbefalet af andre, andet.).

 

Forretningsbetingelser:

Læs mere her.

 

 

Lokalitet:

3-dages retreat på Strandgården, Helgenæs.

 

 

2-dages retreat i Huset Ved Søen, Silkeborg.

 

 


Hvis du har mod på mere:

Et retreat giver dig også muligheden for at blive klogere på om Ledercirklens forløb eller Firekeepers mandegruppen, kunne være det rette for dig.

Læs mere her om Ledercirklens årsforløb
Læs mere om Firekeepers mandegruppen.

 

Deltagerudtalelser:

Tag en gruppe mennesker med alt, hvad de er. Skab så i løbet af mindre end en time et tillidsfuldt rum, hvor det er helt trygt at dele følelser, sårbarheder, behov, drømme – at dele alt. Og fasthold så denne ramme på ubestemt tid – måske for livet. Et kraftfuldt og skabende rum for bevidst selvudvikling og personlig bevægelse i retning af styrket livsformål og livsudfoldelse.
Jeg har set mange forsøge – også med hele kursusforløb som tilløb. Men aldrig med samme kraft, samme lethed og samme usvigeligt sikre og bæredygtige resultat, som Heinrich.
I kraft at sit åbne, kærlige, inspirerende, intense, sårbare og fuldkommen ærlige væsen – og dybt professionelle facilitering, får Heinrich denne kunst til at synes legende let.
/Morten Bæk

Som direktør i en større dansk virksomhed og med uddannelse fra bl.a. Havard Business School, var mit valg af et retræte hos Heinrich drevet af et ønske om at møde radikalt alternative perspektiver.
Jeg mødte op til mit første retræte fordomsfuld og med en god portion skepsis, men jeg kan oprigtigt sige at Manderetræten har været én af de største og mest betydningsfulde oplevelser jeg har haft.
Heinrich og hans team er fremragende facilitatorer og trækker på viden og egne erfaringer fra en række traditioner, der bringes i spil på en energisk, inspirerende og tryg måde.
Det handler ikke om tro, men om nærvær, fokus og om at gøre sine egne erfaringer. Og min erfaring er at forløbene kan skabe klarhed og balance som forudsætning for en stærk livskraft.
/René Balle

 

Heinrich er i mine øjne meget mere end en lærer eller underviser. I kraft af hans dybe viden, enorme erfaring og stærke dedikation, hjælper han dig til selv at se, hvem du er, hvor du er, og derigennem hvad din vej fremad i livet er.
Han formår med stor autoritet, at skabe et frit, åbent, legende og udogmatisk rum, hvor man føler sig tryg og sikker, og hvor der er plads til sårbarhed, frygt, glæde og mod.
Jeg kan på det varmeste anbefale at tage kontakt til Heinrich, hvis man er nysgerrig og søgende på, hvad livet mere mere har at byde på – som mand, og som menneske.
/Sebastian Holmbäck

 

Det var intenst, nærværende, tankevækkende, ”rensende” og udfordrende. Jeg var taget afsted for at søge svar i mig selv, i stedet for i mine omgivelser, relationer.
Jeg var på ”gyngende grund” desorienteret før jeg tog afsted, men fandt nogen metoder til at håndtere de svære situationer og holde mere af mig selv. ”Velkommen”.
Jeg fandt ud af hvor godt ”skærm-faste” var, hvor svært det var for mig at være i nuet, og hvor befriende det var at være i et rum med andre mænd, hvor der ikke er prestige, eller fastdefinerede roller der spiller ind, men hvor man bare kan mærke velvilje, og gå på ”opdagelse” i sig selv.
Jeg vil anbefale alle der er nysgerrige på sig selv at deltage. Vi bliver aldrig for gamle til at blive klogere på os selv.
/Tomas Ballisager

 

Med den største naturlighed og indlevelse faciliterede Heinrich min første retræte. En magisk oplevelse, hvor ro, fortrolighed og personlig udvikling mødtes.
Mine forventninger til weekendretræten var faktisk meget høje – og jeg blev kun positivt overrasket. Ankom fredag med spændthed og et hoved fuld af tanke mylder.
Vendte hjem to døgn efter med ro og nye indsigter i min personlige udvikling. Med mig fra weekenden tager jeg nye værdifulde indsigter omkring mig selv, og hvad der er vigtigt i mit kompas. Med en enkelthed og ro formidler Heinrich sit verdensbillede. Frit og uden dogmer.
I processen samlede jeg vigtige brikker til mit arbejde med mig selv. Det er lyst, legende og livsbekræftende
/Anders Eibye Hansen

 

Jeg meldte mig til denne retræte, da jeg trængt til at få løftet perspektivet på mit liv som mand.
Jeg har tidligere været med på Heinrichs retræter og er aldrig blevet skuffet, men altid kørt hjem stærkt inspireret af Henirichs perspektiv og indsigt og følgelig i en tilstand af fokuseret nærvær, grounding og med et åbent hjerte.
Kombinationen af Heinrichs visdom med udgangspunkt i arketyperne, involvering af cirklen af mænd samt fysiske øvelser, perspektivet på livet med udgangspunkt i arketyperne, dels at få lov at dele erfaringer og forståelser samt glæder og sorger med en modig kreds af mænd, som har valgt at tage sig selv dybt alvorlige, fungerer hammer godt!
/Poul Petersen